•  Snabb leverans
  •  Fraktfritt över 500kr
  •  Personlig service

Service, Kunskap och Kvalitet - En trygg affär sedan 1944

IM UK + Flyttkaos + Barcelona

Äntligen semester! Efter att Ironman UK gått av stapeln den 17 juli så bar det av hem till ett flyttkaos. Den 19 juli fick vi tillträde till den nya lägenheten vilket var superkul, dock är det lite halvjobbigt att bära flyttkartonger och sängar i trappor två dagar efter en Ironman... Efter en veckas bärande är flytten äntligen klar och nu är vi i Barcelona. Benen börjar hämta sig efter tävlingen och jag tror faktiskt att att spring i trappor påskyndade krop…
Kommentarer (0)

Onda ben...

Nu är vi snart inne i juli vilket betyder att det inte är många veckor kvar innan det är dags för Ironman UK. Det börjar bli lite nervöst, mest eftersom min vänstra benhinna fortfarande spökar.. Jag tog dock beslutet förra veckan att träna på även fast det smärtar. Om en vecka är det dags att trappa ner träningen för att få en formtopp och då kommer helvetesbenet i alla fall få lite vila :)   Gothenburg triathlon Sed…
Kommentarer (0)

Hallsta triathlon 2016 - Vinst!

Hallsta triathlon 2016   I helgen gick årets upplaga av Hallsta triathlon av stapeln. Jag körde tävlingen förra året, men då ströks simningen och ersattes av löpning pga för låg vattentemperatur. Vädret har ju varit lite bättre i år så min förhoppning var att vi skulle få simma och så blev det. Vattentemperaturen uppmättes till 14 grader på morgonen, härligt!   Uppladdningen inför helgen har inte direkt vari…
Kommentarer (0)

Kungsholmen runt

Kungsholmen runt blev som alla förutspådde en otroligt varm tillställning. Jag som tidigare trodde att den värsta pollenchocken var över fick bita i det sura äpplet när starten gick i lördags.   Gick på lite i början för att känna hur kroppen mådde, men kände redan från början att kroppen gick på högvarv och att det inte var en bra dag för att göra en bra tid. Körde första 10km avslappnat på 40min, men slog s…
Kommentarer (0)

Pollenchock!!!

De senaste veckorna har varit ganska jobbiga på grund av allt pollen. Detta är ett återkommande problem varje vår, men nu har det äntligen lugnat sig. Medicinerna gör att jag blir lite dåsig, men så länge jag håller igång så är det rätt ok. Så det finns i alla fall en fördel med vintern och kylan. Man slipper rinnande ögon :)   Men nu över till något roligare. Träning. Träningen flyter på bra utan stö…
Kommentarer (0)

Vilka tävlingar skall köras 2016?

Tävlingssäsongen 2016   Tävlingssäsongen närmar sig med stormsteg, även om det känns som att det är långt kvar så är vi snart där. Mitt stora mål säsongen 2016 är Ironman UK i Bolton som går av stapeln 17/7 i sommar.   Träningen flyter på som den ska, utan större missöden. Fick dock känningar i vänster knä för två veckor sedan. Detta kan härledas till att jag ökade antalet löppas…
Kommentarer (0)

Presentation av mig!

Hej!  Jag heter Erik Zidén är 29 år, redigerare, triathlet och ny bloggare här på Jarlacykel.se I det första inlägget tänkte jag börja med att berätta vad jag gjort tidigare, min idrottsbakgrund helt enkelt.    Jag kommer ursprungligen från Kvarnsveden, en stadsdel i Borlänge i Dalarna. Idrotten kom in tidigt i mitt liv först i form av simning och längdskidor men senare också friidrott och MTB. På en säsongsavslutning av lä…
Kommentarer (0)
Produkter

Handla

Information