•  Snabb leverans
  •  Fraktfritt över 500kr
  •  Personlig service

Service, Kunskap och Kvalitet - En trygg affär sedan 1944

Cykelhandskar

Är du på jakt efter ett par cykelhandskar? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Jarla Cykel hittar du ett stort utbud av högkvalitativa handskar från välkända varumärken som Bontrager, POC och Pearl Izumi.

Det finns många anledningar till varför man bör använda cykelhandskar, men framförallt ger de dig ett bekvämt och säkert grepp samtidigt som de ger dig ett bra skydd vid ett eventuellt fall då man vanligtvis tar emot sig med händerna först.

De hjälper dock inte enbart att skydda dig vid ett eventuellt fall, utan ger dig även ett stadigare och säkrare grepp på styret. Cyklar du dessutom under vintermånaderna kan det vara en bra idé att investera i ett par fodrade vinterhandskar som även håller dig varm!

Beroende på om du tar dig fram med en standardcykel, mountainbike eller racercykel, kan även vissa typer av handskar passa bättre än andra. Vanligtvis brukar dock de kortfingrade handskarna vara uppskattade bland de som äger en standardcykel och racercykel, medan de långfingrade brukar användas av MTB-åkare.

Osäker på vilka handskar som passar dig? Läs då vår Köpguide om Cykelhandskar!

Populära produkter i underkategorierna


Kassan
Produkter

Handla

Information