•  Snabb leverans
  •  Fraktfritt över 500kr
  •  Personlig service

Service, Kunskap och Kvalitet - En trygg affär sedan 1944

Cykellås

Idag är cykelstölder tyvärr allt för vanligt och under 2017 anmäldes över 65 000 stölder. För att minska risken att bli av med din cykel, kan du med fördel använda dig utav ett cykellås, vilket ger dig det absolut bästa skyddet mot tjuvarna.

På Jarla Cykel erbjuder vi därför ett stort utbud innehållandes bygellås, vajerlås och cykellås med fast montering. Kort och gott så erbjuder vi någonting för alla – oavsett behov. Självklart hittar du även lås med nyckel och kombinationskod.

Utöver detta erbjuder vi även godkända lås från välkända varumärken som Abus, Basta, Hiplok och Kryptonite. Godkända lås kallar vi dom som är godkända av Stöldskyddsföreningen SSF. Det är oftast dessa lås som försäkringsbolagen kräver att cykeln skall vara låst med för att få ut ersättning vid eventuell stöld. Vi tillhandahåller lås från tyska ABUS som håller högsta kvalitet! Om du tycker om din cykel mycket rekommenderar vi att du investerar i ett bygellås. Läs mer om hur du låser i vår artikel "Håll tjuven borta" som du hittar längst ner på hemsidan.

Populära produkter i underkategorierna


Kassan
Produkter

Handla

Information