•  Snabb leverans
  •  Fraktfritt över 500kr
  •  Personlig service

Service, Kunskap och Kvalitet - En trygg affär sedan 1944

Crescent

 

Crescent cykel

Crescent har sina rötter i 1890-talets USA där företaget Western Weel Works sålde Crescentcyklar av hög teknologisk standard. Cyklarnas goda rykte gjorde att Aktiebolaget Amerikansk Cycle Import år 1894 börjar importera cyklarna till Stockholm. 14 år senare tillverkas den första Crescentcykeln i Sverige. Märket växer successivt och efter att svenska landsvägscyklister i mitten av 1950-talet når stora framgångar på Crescentcyklar kommer märket att förknippas sport och tävling såväl som med högkvalitativa vardagscyklar.

Crescent tillverkar idag alla typer av cyklar av alla typer i butiker från Kiruna till Trelleborg. Sedan 1995 är Crescent en del av Cycleurope för att få tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Crescent samarbetar också med elitcyklister inom Team Crescent och sponsrar Crescent Woman World Cup.

Crescent vill bidra till en aktiv och hälsosam livsstil och engagerar sig i hälsofrämjande aktiviteter och projekt. Crescent är därigenom sponsor till Vätternrundan 
och Bockstensturen.


Kassan
Produkter

Handla

Information