•  Snabb leverans
  •  Fraktfritt över 500kr
  •  Personlig service

Service, Kunskap och Kvalitet - En trygg affär sedan 1944

Thule

Thule säljer högkvalitativa cykeltillbehör för alla tänkbara aktiviteter och behov. Hög säkerhet  och quick release för enkel montering är en självklarhet i alla produkter. Barnvagnar och barnstolar har rejäla säkerhetsselar med hög komfort. Thule VersaWing-System gör det möjligt att snabbt och enkelt växla mellan olika aktiviteter.

Thules multisportvagnar passar utmärkt både för barn och bagage, oavsett om du cyklar, promenerar, löptränar, handlar eller tar en tur i skidspåret. I vagnarna finns plats för ett eller två barn och har en viktkapacitet på upp till 45 kg. I hopfällbart läge får vagnarna plats i bagageutrymmet på de flesta bilar. Myggnät samt regn- och solskydd följer med alla modeller.

För löp- och längdskidturer med multisportvagn finns kompletterande konverteringskit att köpa till. Thule Chariot Jogging Kit består i ett större framhjul att ersätta de två små främre hjulen med. Thule Chariot Cross-Country Skiing Kit gör att vagnen omvandlas till en pulka. Justeringsbara skanklar medföljer, som fästs i ett medföljande midjebälte för skidåkaren. 

Välj bland cykelhållare för både dragkrok, takräcken och direkt på bilen, barnsitsar till cykeln eller barnvagnar med funktion att dra efter cykeln.


Kassan
Produkter

Handla

Information