•  Snabb leverans
  •  Fraktfritt över 500kr
  •  Personlig service

Service, Kunskap och Kvalitet - En trygg affär sedan 1944

Trek

Trek har som filosofi att bygga cyklar som håller en livstid. Deras modeller passar för vardagscykling och träning såväl som pendling. Många modeller tål tung packning och har fästen för lowrider, väskhållare fram, vilket gör dem till det bästa alternativet för cykelsemestern. Därtill säljer vi Treks el-cyklar med både öppna och slutna ramar.

Trek är världsledande inom MTB-teknologi. Deras mountainbikes är bland de mest avancerade på marknaden. Varje modell har flertalet funktioner och detaljer som gör alla åkturer bättre, oavsett underlag.

Trek Zektor-serien består av sportiga hybrider för stad och landsväg. Även FX-serien är optimala pendlarcyklar med en bekväm och snabb geometri och dom finn i både lätta aluminium- och kolfiberramar.

På landsvädssidan finns det modeller för alla. Från mycket bekväma Domane-serien som klarar långa turer på såväl grus som asfalt till den superlätta Emonda som tar dig upp för vilken alpväg som helst. Som grädden på moset finns även Madone, ett aerodynamiskt mästerverk som inte liknar något annat. För triathleten finns Speed Concept-serien som har världens snabbaste och mest aerodynamiska cyklar.

Därtill finns Trek Project One som gör att du kan bygga din egen cykel. Den tillverkas i fabrik efter dina val om bland annat komponenter, drivlina, design och lack. Leveranstid 2-10 veckor, beroende på beställning.


Kassan
Produkter

Handla

Information